Megjelent: Max Payne 3 Magyarítás (Nem teljes!)

mp3-magyarKICSI.png
Sziasztok. Sokan vártátok ezt a napot, és habár eredetileg hétfőre lett beígérve a magyarítás publikálása, néhány hiba becsúszott a képletbe, de végre tegnap megjelent a fordítás. Mint azt említettük már többször is a Magyarítások Portál MP3 fórumán, ez a fordítás még közel sem teljes. Az egyjátékos mód, beleértve a Score Attack és New York Minute játékmódokat, a menü és a jelvények száz százalékos fordításra kerültek, illetve a többjátékos mód meghatározó része is le lett már fordítva. Engedve a rajongói nyomásnak, illetve a Magyar Max Payne rajongói oldal megszűnése miatt úgy döntöttünk, a jelenlegi állapotában útjára indítjuk a fordítást.


Kis háttérinfó: Többen jeleztétek, hogy nem települ fel a fordítás, vagy ha fel is települ, akkor nem jelenik meg a felirat a játékban, vagy problémák akadnak a betűkészlettel. Pontosan ezért tettünk bele a telepítő mellé egy manuálisan telepíthető verziót is a fordításból, hogy a lehető legtöbb embernek működjön a dolog. Sajnos nincsen rózsa tövis nélkül, így van ez a honosítással is. Érdemes a magyarítás telepítése előtt a legfrissebb (1.0.0.114) patchet telepíteni, vagy minimum az 1.0.0.22-es verziószámút. Ha gondok lennének a betűkészlettel, a javított verziót innen tudjátok letölteni.


A fordítás 100%-os, remélkük akkor már hibamentes verziója előreláthatólag nyárra fog elkészülni, de sajnos nem ígérhetünk semmit, mert mi is csak emberek vagyunk. Emellett most egy darabig szeretném szüneteltetni ezt a projektet és más fordításaimmal is foglalkozni, például nagyon szeretném befejezni a Grey fordítását, ami közel sem kerül annyi energiába, mint a Max Payne 3 fordítása. Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített a fordítás elkészítésében és a tesztelésben, na meg Nektek, hogy támogattatok minket célunk elérésében!

Ha bármi kérdés vagy probléma merülne fel, vedd fel velünk a kapcsolatot a Magyarítások Portál MP3 fórumán, vagy írj e-mailt a következő címre: rrobo@freemail.hu

Jó szórakozást a játékhoz!