DiRT Showdown Magyarítás + aktuális infók

Üdv. Hosszú idő után végre a végére értem a DiRT Showdown magyarításának. Amit tudni kell a fordításról: A honosítás telepítése után a játékban szereplő szövegek 100%-a Magyarul jelenik majd meg. Ezalól kivételt élveznek a Teljesítmények leírásai, illetve a Codemasters Bejelentések, mivel azokat a játék vagy a Steam rendszerből, vagy a RaceNet szervereiről online szinkronizálja, így ezek nem kerültek fordításra. Minden más viszont, beleértve a stáblistát is (magam sem értem miért ostoroztam ezzel magamat) magyarul jelennek meg a játékban. A legfrissebb verzióhoz készült a fordítás, de minden MÁS verzió alatt működnie kell a magyarításnak. Ha hibát, vagy lefordítatlan szöveget találtok a játékban, arról vagy e-mailben, vagy a fórumon keresztül tudtok értesíteni engem. Jó szórakozást kívánok mindenkinek! A fájlt innen tölthetitek le. A telepítő létrehozásában Evin és J.32. segédkezett. Szeretném ismét megköszönni nekik a munkájukat!

Mi következik ez után? Jelenleg J.32.-vel karöltve a GRID 2 fordításán dolgozunk. Emellett csinálgatjuk még a Zeno Clash 2-t egy másik, rajongó srác segítségével. A helyzet kissé gázos, mert a játék a feliratokat máshonnan olvassa, így azokat hiába fordítjuk, angolul jelennek meg. Minden más szövegelem fordítható. Viszont, sikerült felvenni a kapcsolatot az egyik fejlesztővel, név szerint Andres Bordeu-val, akinek a segítségével reméljük bekerül a munkánk a játékba. (Leszögezem, ez valószínűleg azt fogja jelenteni, hogy aki nem vásárolja meg a játékot, az nem férhet hozzá a Magyar fordításhoz, ha csak nem trükközik valamit össze...)

Ezután szeretnék belekezdeni a Deadpool fordításába. Elég szórakoztató játék, nekem tetszett és a szövegállomány módosítása is megoldható. Szóval, miért is ne?