Zeno Clash 2: Hogy áll a fordítás?

Noha már augusztus óta elkészültnek van feltüntetve a fordítás, sajnos még a mai napig nem került bele a játékba a Zeno Clash 2 magyarításom. Persze ez nem azt jelenti, hogy ebben az állapotában stagnálna a gépemen. Mint már említettem, folyamatos levelezgetések előzték meg a munkát, melynek gyümölcse úgy látszik hamarosan be is fog érni. A fejlesztők nem erősítették meg száz százalékosan a tényt, de már így is elég biztató levelet kaptam, miszerint leghamarabb decemberben bekerülhet a magyar fordítás a játékba, HA minden jól alakul. Így csak annyit tudok mondani mindazoknak, akik várják a fordítást, hogy bizakodjunk, és talán már jövőre az anyanyelvünkön is végigjátszhatjuk a játékot.


Csak hogy ne kelljen külön bejegyzést létrehozni a helyzetjelentésnek:
Deadpool:A teszt már lezajlott, melynek keretén belül több száz hibát sikerült kijavítani! Ezúton is szeretném megköszönni a résztvevőknek a segítséget! Viszont a fájl rengeteg olyan mondatot tartalmaz, amelyek nem bukkantak fel többszöri végigjátszás során sem, így azok lefordítása kicsivel több időt vesz majd igénybe. HA minden jól megy, decemberben már elérhető lesz a magyarítás.

Hogy utána mi következik, még nem döntöttem el. Ugye ott van még az F1 Race Stars, amit félbehagytam, de valószínűleg az még mindig háttérbe fog kerülni a Doctor Who: The Eternity Clock miatt. Aztán majd kiderül, mit hoz a jövő...