Grand Theft Auto: Vice City Stories PC Edition Magyarítás Előzetes

Kicsit megkésve ugyan, de ide is kirakom eme remek San Andreas mod fordításának előzetesét:

Amit tudni illik a modról és a fordításról: Néhány éve pár lelkes modder nekiállt a San Andreas alá megcsinálni a PS konzolokra kiadott Vice City Stories gépre írt verzióját. Aki még nem ismerné, itt jobban megnézheti, miről is van szó:

http://www.moddb.com/mods/vice-city-stories-pc-edition

Igaz még csak béta fázisban van, ami azt jelenti, hogy nem érhető el benne minden misszió és lehetőség, de már elég jól játszható így is. Nos, J.32. és én nekiálltunk, és már végeztünk is a fordítás részével, jelenleg a hibaszűrés folyik. Az örömhír az, hogy a srácok teljes mértékben a segítségünkre vannak, így kaptunk bővített karakterkészletet is, és a fordítás egy hamarosan letölthető frissítés keretén belül fog majd helyet kapni a játékban, nem kell külön azt is letöltenetek.

Úgy tervezzük, hogy a nagyobb frissítésekhez majd hozzáigazítjuk a fordítást, de ez jelenleg nem rajtunk múlik. Addig is egy előzetes videóval szolgálhatok, de ha már publikus lesz a magyarítás, tudatni fogjuk veletek.


Mivel a fordítás kész, a bal oldali állapotjelzőről lekerül a játék, és a Magyarításaink aloldalon is elkészültként lesz feltüntetve a fordítás. Akiket kicsit is érdekel a modifikáció és a fordítás, azoknak érdemes lesz naponta keresni frissítések, mert nem tudni, mikor adják hozzá a játékhoz a fejlesztők. Íme néhány kép: