Kane & Lynch: Dead Men - Magyarítás

Sziasztok!

Habár eredetileg augusztusra lett beígérve a magyarítás, sajnos történt egy kisebb tolódás. De ami késik, nem múlik, itt van hát a Kane & Lynch: Dead Men magyarítása. Pár szóban ismertetem, amit érdemes tudni a honosításról:

A Magyarítás tartalmazza a játék egyjátékos kampányának 100%-os fordítását, beleértve a kooperatív módot is! A többjátékos mód a Games for Windows Live "támogatásnak" hála ma már nem elérhető, így ez a rész NEM került fordításra. A játékban felbukkanó menük és párbeszédek magyarul jelennek meg, kivétel:

- A pályák közti átvezető párbeszédek (Sajnos hiába szerepelnek ezek is a szövegfájlokban, a játék mégsem onnan olvassa őket, hanem - valószínűleg - textúrákból, amelyekhez nem fértünk hozzá, nem állt módunkban módosítani őket)

- Az Xbox 360 kontroller gombkiosztását mutató "Layout" menüpontot ismeretlen okok miatt nem sikerült magyarítani.

- Hasonló a helyzet "Vaultbreaker" nevével is.

A tesztelésért köszönet DaniD-nek, a telepítőért pedig J.32.-nek!!!

A Magyarítást INNEN tölthetitek le (Aki az Intro videót is Magyar felirattal szeretné élvezni, az ERRŐL a linkről töltheti le (+50 MB) - A fájlt a játék Movies könyvtárába kell másolni és felülírni az eredeti videóval! Illetve aki szeretné, az alábbi videón meg is tekintheti a rövid bejátszást:

Mindenkinek jó játékot és jó szórakozást kívánok!