Sitrep

Kis idő eltelt már a Kane & Lynch: Dead Men magyarítás kiadása óta, jöjjön hát egy kis áttekintés, mi várható a továbbiakban:

Hitman: Absolution: Nem titok, meril vezetésével kezdtünk neki a Hitman: Absolution fordításának (Bakerék projektjétől teljesen elhatárolódva), amiből mára, mint az várható volt, ma már csak két aktív fordító maradt. Nem titkoltan odavagyok a szériáért, nagyon szerettem volna megcsinálni az Absoluton fordítását, így hát, hogy esély adatott rá, szívesen beszálltam a fordítás elkészítésébe. Sajnos mivel egyikőnknek sincs sok szabadideje, és csak ketten vagyunk erre a meglehetősen bő szövegmennyiségre, így az állapot elég lassan halad, viszont jól haladunk. Problémamentesen. J.32. összedobott egy elég pofás weboldalt a fordításnak, amelyen többek között nem csak a fordítás állását találhatjátok meg, de néhány érdekes infót is, képekkel és (később) videókkal megfűszerezve. Mindent a maga idejében.

Közben: Ugyan 5 éve már, hogy a Hunosítók Team elhozta nekünk a Resident Evil 5 magyarítását, de időközben felbukkant Steamen a Gold változat is, ami nem csak, hogy megszabadítja a játékot a G4WL rákfenéjétől, de tartalmazza az eddig konzol exkluzívként létező DLC-ket is, szőröstül-bőröstül. J.32.-vel karöltve igyekszünk átültetni a Hunosítók team munkáját, és a kimaradt részeket pedig nekiálltunk lefordítani, hogy a Resident Evil rajongók hiánytalanul élvezhessék szeretett szériájukat, immáron teljes pompájában. A fordítás már kész, jelenleg lektoráláson és erős tesztelésen esik át az anyag. Időpontot nem tudok mondani, nem is szeretnék, de közel van már a magyarítás kiadásának dátuma. Türelem.

Ésatöbbi: Ige, tudom. Vannak félbehagyott projektjeim. Nem tervezem cserben hagyni őket. Viszont nem mindig alakulnak úgy a dolgok, ahogyan azt szeretném, vagy elterveztem. Az egyik legnagyobb hiányosság, amit szerintem sokak sérelmeznek, az a GRID Autosport. És igen. Nekem is fájó pont. Jelenleg nem szeretnék többféle projektbe belekapni, most minden kevés időmet a Hitman fordítására szeretném összpontosítani, de nagy a valószínűsége, hogy ha azzal végeztünk, elkezdem eme autós csoda magyarítását.

llletve: Van még pár terv a tarsolyomban... Jelenleg elmélet szintjén léteznek, így nagyon nem is szeretnék róluk szót ejteni, de van köztük egy, ami ha létrejön, igazán ütős lesz. Reméljük a legjobbakat :)