Novemberi helyzetjelentés

Sziasztok. Huh, kicsit bajban vagyok, nem is igazán tudom, mivel lehetne stílusosan felvezetni ezt a posztot, főleg nem így kora hajnalban, szóval azt javaslom maradjunk a lényegnél. Nos, aki lemaradt volna: Megjelent a GRID Autosport fordítása, ami már tölthető is a Magyarítások Portálról. (A tesztelésért nagy köszönet jár Farting Squirrel-nek, aki a TaleHunters csapatával karöltve lehetőséget biztosított a gördülékenyebb munkafolyamatért!)

Hogyan tovább? Idén már biztos, hogy nem kezdek bele a saját projektjeimbe. Talán kicsit túlvállaltam magam a New Vegas fordításáva (ami még mindig jól halad, nyugalom), s mindemellett még Goráéknak is besegítek az Assassin's Creed Rogue magyarításába, így van mit csinálni. Utóbbi pedig elég száraz szövegeket tartalmaz, ami nagyon sok történelmi utánajárást igényel a dolgoknak, ez csak tovább nehezíti az egészet (már ha az nem lenne elég, hogy szabadidőm alig van, ha mégis, akkor arra egész biztosan össze jön valami dolog, ami után szaladgálni kell... mert miért ne)

Annyit tudok mondani, hogy Rogue fronton fog történni valami izgalmas nemsokára, de ennél többet nem akarok mondani, majd megtudjátok, ha el jön az ideje.

JAJJ, még valami, amiről majdnem el is feledkeztem. Elsősorban szeretnék köszönetet nyilvánítani annak a személynek (most a nevet, mail címet biztonsági okokból sem publikálnám, de tudja, kiről van szó) aki egy kisebb összeggel támogatott PayPal-en keresztül! Mit ne mondjak; sikerült meglepni :)

gamers.jpg

Illetve: Az adományozás egy másik kiváló módja, ha Minket, fordítókat nem pénzzel, hanem általatok meguntnak vélt, felhasználatlan játékokkal leptek meg. Elvégre mi is játékosok vagyunk, nekünk is szenvedélyünk a szórakozás, nem csak a szórakoztatás. Erre kiváló lehetőséget biztosít a The Gamers nevezetű Facebook csoport, amely már viszonylag hosszú ideje töretlenül működik. Róluk bővebben ITT olvashattok. Godach kiemelt posztjában találhattok egy hosszabb leírást azokról a fordítókról, akiket a Steam rendszerén keresztül megosztott, személyes kívánságlistákon keresztül támogathattok. Mint mindig, ez NEM kötelező, s aki támogatáson töri a fejét, annak sem kell feltétlenül a legnagyobb értékű játékkal kell támogatnia kedvencét. Minden apróságnak nagyon örülünk, hisz ezzel jelzitek: fontos számotokra az, amit csinálunk, és szeretitek a munkáinkat!

Idén már valószínűleg nem jelentkezem újabb helyzetjelentéssel...  addig s jó szórakozást kívánok mindenkinek!

Üdv: Szogyenyi