Jelenlegi helyzetállás

Sziasztok. Idén még nem jelentkeztem, szóval úgy gondoltam, ideje ezt is megejteni és említeni pár szót, mi merre mostanság. Kezdjük a legfontosabbal, ami szerintem mindenkit érdekel. John úgy döntött, hogy kiad egy újabb verziót a Fallout: New Vegas magyarításból, ami immáron tartalmazza az általam fordított párbeszédeket is, így remélhetőleg sokkal több magyar mondatba futhattok bele a játék folyamán. Persze ez még nem jelenti azt, hogy a munka kész. Bőven van még min dolgoznunk, s amint időm engedi, ezen ügyködöm én is, hogy végre a célegyenesbe érjen ez a projekt. Jelenleg a Hunosítók oldaláról érhető el a legfrissebb verziójú fájl, de egész biztosan hamarosan a Magyarítások Portálról is letölthetitek.Mi pedig addig is természetesen gőzerővel dolgozunk a fordításon, amint időnk engedi.

És pont emiatt sajnos kicsit háttérbe szorul a Resident Evil 6, ami szerencsére egészen jól halad Gora és Konyak vezetésével. Sajnos nem tudok annyi időt szánni a projektre, mint azt érdemben szeretnék, de elvállaltam némi fordítanivalót a játékból, ezzel is megkönnyítve a srácok dolgát. Az Assassin's Creed: Rogue tesztelése egyébként jelenleg is zajlik, méghozzá ahogy arról értesültem, elég jó ütemben, úgy hogy ha továbbra is megfelelően állnak a csillagok, hamarosan ti is a birtokotokba vehetitek a kész munkát.

Sajnos más újdonságról nem tudok beszámolni, pedig én lennék a legboldogabb, ha ez nem így lenne. Próbálok megfelelni, ahogy szabadidőm engedi, emiatt a saját projektjeim most kicsit háttérbe szorultak, de úgy gondolom, végül mindannyian jól fogunk járni. Addig is játszatok sokat, nyűzzétek a NW új beta magyarítását és jelezzétek felénk a hibákat, hogy együttes erővel egy minőségibb fordítást fabrikálhassunk ennek a remek játéknak!