SZOGYENYI FORDÍTÁSAI

2019\02\01

Resident Evil 5 Gold Edition v1.3 Magyarítás

re5.jpg

Sziasztok. Egy jelentősebb mértékű elmaradást sikerült az elmúlt héten pótolnunk. Nagyon sokan jeleztétek már nekem e-mailben, hogy a J.32. és jómagam által kibővített, Resident Evil 5 Gold Edition Magyarítása működésképtelenné teszi a játékot. Most viszont FEARka közreműködésével beleástuk magunkat a problémába, és legnagyobb örömömre minimális babrálással sikerült elhárítanunk ezt a hibát. Így mostantól ismét mindenki problémamentesen élvezheti a játékot magyar nyelvet. Sajnos a telepítő a hír írásának pillanatában még nem került fel sem a Magyarítások Portál, sem a Hunosítók Team oldalára, de amint ez megtörténik, javítani fogom ezt a hírt.

Szerk: Időközben kikerült a Magyarítások Portálra is, hír viszont nincs hozzá. Így aki lemaradt volna, az letöltheti onnan, illetve a személyes megosztó oldalamról is, IDE kattintva.

Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

magyarítás resident evil javított resident evil 5 resident evil 5 gold edition

2019\01\04

Angry Video Game Nerd - Amiga CD32 Magyar Felirat

Sziasztok. Igaz egy ideje már kész volt a felirat, de mivel sokat húztam-halasztottam a lektorálását, így csak most kerülhetett ki. Legyen ez az én újévi ajándékom nektek. Sorrend a megszokott: Eredeti Youtube videó, amin még mindig nem elérhető a Magyar felirat, égetett feliratos Indás videó, illetve maga a beágyazott szövegkönyv. Jó szórakozást!

 


2018\12\24

Fallout: New Vegas Magyarítás

hun1920x1200_16_10.png

Üdv. Szokásomhoz híven most is remekül lekéstem a hírezéssel, de ezennel végre hivatalosan is kijelenthetem, hogy elkészültünk a Fallout: New Vegas teljes magyarításával. Noha ezzel picit most csaltam, mert ez csak az alapjáték teljes értékű fordítását rejti önmagában, mégis azt kell mondjam, hogy sok-sok év kitartó és nehézkes munkája végre révbe ért! Köszönet mindenkinek, aki ilyen kitartóan várt a fordításra és nem veszítette el a belé fektetett hitet. A magyarítás elérhető a Magyarítások Portálról, vagy a Hunosítók Team oldaláról is.

 

Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek, és jó szórakozást!

magyarítás fallout new vegas fallout new vegas magyarítás

2018\12\02

Angry Video Game Nerd - Super & Virtual Hydlide Magyar Felirat

Sziasztok. Kicsit megkéstem a mostani Nerd videó feliratozásával, de szerencsére ez is kész lett, így a megszokott formátumban élvezhetitek a videót. Youtube felirat most sincs, helyette van eredeti, Indás égetett újra feltöltés, és PDF-be erőszakolt átirat. De ahogy elnézem ez egy darabig még így fog működni, mert nem igazán hajlandó senki sem együttműködni az én kis partizánakciómban. Mindenesetre jó szórakozást az aktuális részhez:

  

 

magyar felirat hun avgn angry video game nerd hydlide